Hae
Johanna Tähtinen

FIT -lehden virallinen Wellnessmalli 2020 ennakkoäänestys!

 

Helou! Täällä eletään jännittäviä aikoja! Enää muutama hassu viikko ja lähes vuoden kestänyt matka Wellnessmalli 2020 kilpailussa huipentuu 10.10 järjestettävään finaaliin Helsingin Casinolla. Olen niin innoissani!

Kisan virallinen ennakkoäänestys on tänä vuonna FIT -lehden verkossa. Pääset äänestämään suosikkiasi suoraan tästä linkistä. https://www.fit.fi/yleinen/wellnessmalli-aanestys-2020/

Ihan käsittämätöntä, että huomenna meidän kuva löytyy myös FIT-lehden Syyskuun numerosta ja voittaja tulee pääsemään FIT -lehden kanteen. VAU!

”Olen oppinut ja löytänyt terveellisen ja tasapainoisen elämäntavan vasta hiljattain aikuisena. Laihduin 35 kiloa elämäntapamuutoksen myötä. Avaintekijänä oli ymmärtää, että kaikkien ei tarvitse tykätä samoista asioista, vaan tärkeintä on löytää sinulle ne parhaat tavat edistää hyvinvointiasi. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia lajeja ja saatat yllättyä! Ennen kaikkea tee niitä valintoja, jotka saavat sinut voimaan hyvin eikä siksi, että on pakko. Ole itsesi paras ystävä, älä vihollinen.”

Kiitos kaikille, jotka jaksavat käydä antamassa äänensä <3

Kuvien tiedot:

Seuraa kisaa: @wellnessmalli.fi
Kuva: @_lifu_
Meikki: @prettybyflormarfinland
Hiukset: @bowhelsinki
Vaatteet: @leggou.fi
Rusketus: @vitaliberatasuomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *