Hae
Johanna Tähtinen

Herkullinen smoothie bowl ja smoothiejäät

Mainos @goodngo_finland

Good n Go smoothiet välipalojen pohjana

Smoothiet. Tuo yksi tämän hetken trendikkäin aamu- ja välipala. Niin terveellinen, ravitseva ja monipuolinen , mutta niin työläs valmistaa kaikkine pilkkomisineen ja blenderin pesuineen…

No nyt on lupa oikasta hyvällä omallatunnolla. Monille ,varsinkin lapsiperheessä nämä Semperin Good’n’Go smoothiet ovat varmasti jo tuttuja. Mielsin nämä aikaisemmin enemmän lastenruoksi, mutta nämähän toimii aikuisillakin helppona ja ravitsevana välipalana missä ja milloin vaan. Pakkauksen ansiosta näitä voi nimittäin säilyttää avaamattomana huoneenlämmössä, vaikka näihin ei silti ole lisätty säilöntäaineita! Tuotteet ovat lisäksi vegaanisia, eli täysin maidottomia ja kaura on gluteenitonta kauraa.

Makuja on saatavilla kuusi. Neljässä näistä on hedelmien ja marjojen lisäksi gluteenitonta kauraa, joka tekee smoothiesta ruokaisamman: Mango-passionhedelmä, vadelma-päärynä-aroniamarja, mustikka-omena-minttu ja omena-kaneli (mun lemppari!).

Lisäksi löytyy kaksi 100 % hedelmäistä vaihtoehtoa: päärynä-banaani-mango (mun lemppari) , persikka-omena-banaani. Lisätietoa tuotteista löydät: https://goodngo.se/

Tulen itse jatkossa pitämään muutamaa smoothieta aina varalla töissä. Työpäivät ovat todella hektisiä ja aina aikaa ei ole, esim. lämmittää ruokaa. Näillä ongelma on nopeasti ratkaistu. Ja lisäksi banaanin sijaan tämä kulkee kätevämmin treenilaukussa, eikä ala haista vaikka sen sinne unohtaisikin 😀

Nämä smoothiet taipuvat moneksi! Näytän sulle nyt kaksi herkullista aamupala/välipalavinkkiä. Olet varmasti törmännyt somessa viimeaikoina herkullisiin smoothie bowleihin, mutta toteutus saattaa tuntua työläältä. Vaan ei täälä ohjeella.

HERKULLINEN SMOOTHIE BOWL

1.Halkaise hunajameloni ja kaiverra sisälmys (tai ota ihan tavallinen kulho).

2. Valitse haluamasi Good’n’Go smoothie ja pursota se kaiverrettuun kulhoon. Valitsin aamupalalle mauksi ruokaisan omena-kaneli kaurapuuron.

3. Valitse haluamasi marjat ja koristele kulho niillä. Itse käytin tuoreita mansikoita sekä pensasmustikoita.

4. Lopuksi vielä mysliä, muutama cashewpähkinä ja kookoshiutaleita. Ai että!

SMOOTHIEJÄÄT

Smoothiejäät ovat sitten taas täydellinen välipala silloin, kun kaipaat vähän virkistystä. Ja myös kiva sokeroimaton herkku. Näistä tykkää erityisesti myös perheen pienimmät! Viipaloimalla jonkin hedelmän tai marjan mehujäämuottiin ennen smoothien lisäämistä saat smoothiejäähän helposti pienen hauskan twistin. Eli valitse smoothie, pursota se muottiin ja laita jäätymään. Valmis!

Löydät nämä smoothiet päivittäistavarakaupoista.

Toivottavasti maistuu sielläkin <3

Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *